parallax-image

Sól

Sól warzona

Sól kujawska uzyskiwana jest ze źródeł, pochodzących z tych samych zasobów solnych co sól zasilająca uzdrowiska w Inowrocławiu i Ciechocinku. Sól warzona jest jedną z najpopularniejszych rodzajów soli spożywczej. Posiada różnego rodzaju zastosowanie, nie tylko kulinarne. W kuchni stosowana jest jako przyprawa oraz jako środek konserwujący do przetworów.


Sól warzona jodowana Kujawska

folia

Producent: Ciech

  • 1 kg
  • 10 szt.
  • 11 op.
  • 7 warstw (980 kg)

Sól warzona

worek

Producent: Ciech

  • 25 kg
  • 5 worków (125 kg)
  • 8 warstw (1000 kg)

Sól peklowa

worek

Producent: Ciech

  • 25 kg
  • 5 worków (125 kg)
  • 8 warstw (1000 kg)

Sól tabletka

worek

Producent: Ciech

  • 25 kg
  • 5 worków (125 kg)
  • 8 warstw (1000 kg)
  • waga
  • opakowanie zbiorcze
  • ilość na warstwie
  • ilość na palecie

Sól kamienna

Sól kamienna zawiera szereg naturalnych mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Posiada różnego rodzaju zastosowanie, nie tylko kulinarne. W kuchni używana jest jako przyprawa. Ze względu na właściwości konserwujące sól kamienna polecana jest szczególnie do przetworów i zapraw domowych.

Sól kamienna jodowana

folia

Producent: Kłodawa

  • 1 kg
  • 10 szt.
  • 14 op.
  • 7 warstw (980 kg)

Sól kamienna niejodowana

folia

Producent: Kłodawa

  • 1,1 kg
  • 10 szt.
  • 14 op. (154 kg)
  • 6 warstw (924 kg)

Sól kamienna niejodowana

folia

Producent: Kłodawa

  • 3 kg
  • 18 szt. (54 kg)
  • 15 warstw (810 kg)

Sól kamienna

worek

Producent: Kłodawa

  • 25 kg
  • 5 worków
  • 9 warstw (1125 kg)
  • waga
  • opakowanie zbiorcze
  • ilość na warstwie
  • ilość na palecie