parallax-image

Ryż

Ryż długoziarnisty biały

Ryż długoziarnisty biały jest jednym z najpopularniejszych gatunków ryżu. Po ugotowaniu ziarna nie sklejają się. W kuchni polskiej ryż przygotowuje się zarówno na słono jak i na słodko. Używany jest m.in. jako dodatek do zup, sałatek, zapiekanek, farszów a także jako samodzielne danie. Ryż na słodko podaje się z owocami, konfiturami, sokiem, bitą śmietaną.

Ryż długoziarnisty biały

folia

Producent: JERMAPOL

  • 1 kg
  • 10 szt.
  • 11 op.
  • 7 warstw (770 szt.)

Ryż długoziarnisty biały

papier

Producent: JERMAPOL

  • 1 kg
  • 10 szt.
  • 12 op.
  • 6 warstw (720 szt.)

Ryż długoziarnisty biały

karton

Producent: JERMAPOL

  • 400 g
  • 8 szt.
  • 18 op.
  • 9 warstw (1296 szt.)

Ryż długoziarnisty biały

folia

Producent: JERMAPOL

  • 5 kg
  • 8 op.
  • 20 warstw (160 szt.)
  • waga
  • opakowanie zbiorcze
  • ilość na warstwie
  • ilość na palecie